Mobiele service

Mobiele service

U heeft een storing in uw auto, en wilt dat natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Wanneer u belt met StoringWerkplaats, kan het zijn dat wij voor een heldere plan van aanpak de auto aan huis komen uitlezen. Deze eerste stap zorgt ervoor dat wij meer informatie hebben over het probleem, zodat wij u een betere inschatting kunnen geven over het verloop en de kosten van de reparatie.

Voor autobedrijven

Regelmatig belt een collegabedrijf ons met de vraag of wij kunnen assisteren bij een reparatie. Voor problemen met VW, Audi, Seat en Skoda, waar u zelf niet uitkomt, helpen wij graag. Indien mogelijk begeleiden wij u telefonisch bij de reparatie, en helpen wij u op weg. Waar nodig komen wij op bezoek om de auto uit te lezen met onze gespecialiseerde diagnose-apparatuur. Zo hoeft het geen ramp te zijn als de reparatie vastloopt, en kunt u de storing alsnog met succes verhelpen in uw eigen werkplaats.

Auto start niet of slaat niet aan

Helaas kan het voorkomen dat uw auto door een storing niet start, of de motor niet aan wil slaan. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Indien de reguliere pechhulp het probleem niet kan verhelpen, staan wij klaar om het probleem op te lossen. Door jarenlange expertise in de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda weten onze technici waar ze het probleem moeten zoeken, en hoe het gerepareerd kan worden. Dit kan zowel op locatie als bij ons in de werkplaats. Bel ons als uw auto door een storing niet kan rijden.

Leenauto

Mobiele service betekent dat u ook echt mobiel blijft. Wanneer uw auto bij ons gebracht wordt voor diagnose en/of reparatie, kunt u kiezen voor vervangend vervoer. Hiermee bespaart u tijd, en hoeft u zich niet ‘onthand’ te voelen wanneer u uw eigen auto niet kunt gebruiken.

  • Gevestigd tussen Amsterdam en Haarlem
  • Heldere tarieven
  • Alleen onderdelen vervangen na diagnose
  • Kenniscentrum voor elektronische en motorstoringen bij VW, Audi Seat en Skoda
  • Gericht aanpak van het probleem

StoringWerkplaats

Gevestigd tussen Amsterdam en Haarlem

StoringWerkplaats: specialist in motorstoringen en elektronica

Er is haast geen onderdeel meer te bedenken dat niet gerelateerd is aan elektrische signalen. Dit geldt voor zowel de motor van uw auto, als voor de comfortelektronica. Daardoor zijn de methodes om motorstoringen te diagnosticeren gelijk aan die van het uitlezen van elektronica-gerelateerde storingen. Beide soorten storingen vergen de discipline van het systematisch denken, het uitlezen van signalen en het in kaart brengen van een heel systeem, om uiteindelijk een exacte diagnose te kunnen stellen. Met deze expertise kunnen wij elke storing in uw auto verhelpen, of het nou om een Seat, Audi, Skoda of Volkswagen gaat.

Autodiagnose is een kwestie van specialisme

Om een storing in het motormanagement op te kunnen lossen moet eerst de juiste diagnose worden gesteld. Wekelijks stellen wij tientallen diagnoses aan auto’s van de merken VW, Audi, Seat en Skoda. Hierdoor herkennen wij bepaalde patronen, waardoor het makkelijker is om diagnose te stellen storingen te verhelpen bij veelvoorkomende problemen.

Daarnaast  houden wij veel contact met garage- en dealerbedrijven. Hierdoor zijn wij voortdurend op de hoogte van de storingen die voorkomen bij VW, Skoda, Seat en Audi. Zo kunnen wij onze kennis vergroten en de kwaliteit van onze service continu verbeteren.

Met deze formule staan wij altijd voor u klaar, voor zowel jonge als oudere VAG-groep auto’s. Heeft u een probleem met het motormanagement van uw auto? Bel ons om gebruik te maken van onze expertise.

Wij kennen uw auto

Wanneer u belt met StoringWerkplaats, heeft u de zekerheid dat de storing goed opgelost kan worden. Wij hebben ervaring met vrijwel elke voorkomende motorstoring en elektronica-gerelateerde storing en daarom is de kans erg groot dat wij bekend zijn met het probleem waarover u belt. Maak een afspraak met StoringWerkplaats, en wij staan dezelfde dag of de dag erop voor u klaar.

Reparatie door ervaren monteurs

Bij StoringWerkplaats repareren wij veel gangbare auto’s. Hierdoor komen wij storingen tegen die wij eerder hebben opgelost. U leest het goed: wij hebben ervaring met exact die storing waar u voor belt. Wanneer u uw auto door ons laat repareren, gebeurt dit altijd door een monteur die deze reparatie eerder heeft uitgevoerd.

U wilt weten waar u aan toe bent

Wanneer u een storing heeft in uw auto wilt u het probleem snel verholpen hebben. Daarnaast wilt u niet teveel betalen voor de reparatie, en zeker weten dat het probleem goed wordt opgelost. Als specialist kent StoringWerkplaats de veelvoorkomende storingen in Audi, Seat Skoda en natuurlijk Volkswagen. Daardoor vinden wij altijd sneller de juiste oplossing voor uw auto dan andere autobedrijven. Zo bespaart u bij StoringWerkplaats tijd en geld op uw autoreparatie.